خطوط تلفن اینترنتی یا سیپ ترانک (SIP Trunk) از نظر کاربرد همانند خطوط تلفن ثابت شهری معمولی هستند.
این خطوط از فناوری VoIP برای برقراری تماس تلفنی بر بستر شبکه اینترنت یا IP استفاده میکنند، از اینرو به آن شماره تلفن اینترنتی گفته میشود و شما میتوانید حتی بدون اجاره محل کار در تهران با خرید سیپ ترانک از امکانات خط تلفن اینترنتی تهران استفاده و کسب و کار خود را بدون سرمایه گذاری راه اندازی نمایید.
تلینا مرجعی جهت معرفی و خرید سرویسهای تلفنی مبتنی بر NGN میباشد. با کمک تلینا میتوانید تمامی اطلاعات مورد نیازتان از جمله قیمتها، نحوه سرویسدهی، مزایا، معایب، هر اپراتور را بررسی و مقایسه نموده و هوشمندانه خرید کنید.
راه اندازی و روند استفاده از تلفن اینترنتی مجموعه خود را طوری تنظیم کنید که تیم های پشتیبانی و فروش شما بتوانند سریع تر با تغییرات هماهنگ شوند و با سرعت و کیفیت بیشتری پاسخگوی مشتریان باشند.سیب ترانک
با امکانات مختلفی که تلفن اینترنتی در اختیار شما قرار خواهد داد، عملکرد مجموعه خود را با دقت بررسی کنید، گردش کار خود را سازماندهی کنید و خود را برای تجارتی نامحدود به مکان، و مدیریت از راه دور آماده کنید!
با استفاده از این بستر، می توانید به راحتی و با صرف کمترین هزینه، با کارمندان خود در هرجایی که هستند ارتباط برقرار کنید و از روند پیشرفت کارها باخبر شوید. تلفن اینترنتی باعث می شود تا در صورت دورکاری هم منافع مجموعه شما به خطر نیفتند و کارها به بهترین شکل انجام شوند.
به این ترتیب، تنها شرط استفاده از این قابلیت، اتصال افراد به اینترنت است؛ در واقع با تلفن اینترنتی قادر خواهید بود تا تیم خود را به خوبی مدیریت و رهبری کنید!
با استفاده از سایر امکانات مربوط به تلفن های اینترنتی، می توانید سیستم تلفنی خود را با سایر برنامه ها یکپارچه و هماهنگ کنید.
تنها یک شماره تلفن را در اختیار مشتریان خود قرار دهید، و با همان یک شماره آن ها را به بخش های مختلف مجموعه متصل کنید.
فرقی ندارد که کارمندان یا مشتریان شما از کجا تماس ها را برقرار می کنند، تلفن اینترنتی محدودیت جغرافیایی را از بین می برد.
جهت مقایسه اپراتورهای تلفن ثابت می توانید با پشتیبانی تیم تلینا تماس بگیرید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و درخواست خرید، فرم روبرو را تکمیل نمایید.همکاران ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.
آسیاتک از سال 1396 سرویس تلفن ثابت خود را با سرشماره 9101 و 9130 در سراسر کشور واگذار می کند.
شاتل از سال 1396 سرویس تلفن ثابت خود را با سرشماره 9100 و 9132 در سراسر کشور واگذار می کند.
پیشگامان از سال 1398 سرویس تلفن ثابت خود را با سرشماره 9109 در سراسر کشور واگذار می کند.
صبانت از سال 1397 سرویس تلفن ثابت خود را با سرشماره 9102 در سراسر کشور واگذار می کند.
شاتل از سال 1396 سرویس تلفن ثابت خود را با سرشماره 9103 در سراسر کشور واگذار می کند.
پیشگامان از سال 1397 سرویس تلفن ثابت خود را با سرشماره 9131 در سراسر کشور واگذار می کند.
رسپینا از سال 1397 سرویس تلفن ثابت خود را با سرشماره 9107 در سراسر کشور واگذار می کند.
فناوا از سال 1398 سرویس تلفن ثابت خود را با سرشماره 9108 در سراسر کشور واگذار می کند.
فرزانگان پارس از سال 1398 سرویس تلفن ثابت خود را با سرشماره 9311 در سراسر کشور واگذار می کند.
تلینا مرجعی جهت معرفی و خرید سرویسهای تلفنی نسل جدید میباشد. با کمک تلینا میتوانید تمامی اطلاعات مورد نیازتان از جمله قیمت، نحوه سرویسدهی، مزایا، معایب و … هر اپراتور تلفن ثابت را بررسی و مقایسه نموده و هوشمندانه خرید کنید.
شرکت سنگوما Sangoma به عنوان یکی از برترین تولیدکنندگان محصولات ویپ، در دنیا شناخته می شود. این شرکت کانادایی، محصولات سخت افزاری و نرم افزاری متنوعی ارائه کرده است به طوری که سبد محصولی آن یکی از کامل ترین سبدهای محصولی در این حوزه محسوب می گردد؛ و طیف وسیعی از نیازها در سطوح مختلف را پوشش می دهد.
بیشتر بخوانید
کمپانی Yeastar به عنوان یکی از اولین تولیدکنندگان مراکز تلفنی تحت شبکه و یا IP-PBX های سخت افزاری بر پایه نرم افزار استریسک شناخته می شود. این شرکت سعی کرده است تا مراکز تلفنی و تجهیزات مرتبط با آن را با کیفیت سخت افزاری بالا ولی مقرون به صرفه، در سطوح مختلف کوچک، متوسط و بزرگ ارائه نماید.
بیشتر بخوانید
سیب ترانک
شرکت آکووکس Akuvox با بهره مندی از تجربه بنیان گذاران خود در زمینه طراحی و توسعه محصولات مبتنی بر VoIP، با رویکرد جدیدی پا به عرصه تولید تلفن های تحت شبکه و اینترکام های هوشمند گذاشت. این شرکت در مدت زمان کوتاهی توانست محصولاتی را به بازار عرضه نماید که بتوانند با برندهای شناخته شده جهانی رقابت کند.
بیشتر بخوانید
شرکت OpenVox یکی از پیشگامان تولید سخت افزارهای مقرون به صرفه، با کارایی و کیفیت بالا، در بازار پلفتفرم های متن باز می باشد. این شرکت در طول دوره فعالیت خود، سعی کرده است تا با افزودن تجهیزات مختلف به سبد محصولی خود، یکی از گزینه های برتر در ارائه راهکارهای VoIP شناخته شود.
بیشتر بخوانید
شرکت ایسین Escene فعالیت خود را در زمینه طراحی و تولید تلفن های تحت شبکه یا IP Phone از سال 2001 در چین آغاز نمود. این شرکت با سرمایه گذاری بر روی واحد تحقیق و توسعه خود توانسته است محصولاتی متنوع با برخورداری از تکنولوژی های سخت افزاری نوین، طراحی و به بازار عرضه نماید.
بیشتر بخوانید
شرکت Grandstream از برندهای مطرح و شناخته شده جهانی در حوزه راهکارهای IP و بخصوص VoIP می باشد. این شرکت آمریکایی از زمان تاسیس، با طراحی و توسعه محصولات متنوع و با کیفیت، توانسته است جوایز گوناگونی را به عنوان یکی از پیشگامان بازار VoIP راهکارهای ارتباطی یکپارچه کسب نماید.
بیشتر بخوانید
شرکت Yealink، از سال 2001 تاکنون کوشیده است تا با تلفیق حرفه ای از برترین تکنولوژی های روز و هنر طراحی، خود را به عنوان یکی از تولید کنندگان برتر تجهیزات ارتباطی مبتنی بر IP و به ویژه IP Phone در آسیا معرفی کند. Yealink این موفقیت خود را مدیون ارائه محصولات با کیفیت در حد بالاترین استاندارد های جهانی، با هدف ایجاد شرایطی برای رشد تجارت مشتریان خود بوده است.
مرکز تلفن ویپ برای کسب و کارهای بزرگ
امروزه شبکه های آی پی، در تمامی سازمان ها توسعه پیدا کرده است. در کنار این شبکه نگهداری از شبکه تلفن بسیار پر هزینه و دشوار خواهد بود. با بهره مندی از مراکز تلفنی تحت شبکه یا IP PBX می توان هزینه های مربوط به نگهداری را کاهش و از قابلیت های بسیار متنوع بهره برد. بکارگیری مراکز تلفن بدون نیاز به سرور و مشکلات نصب نرم افزارهای رایج، بهترین راهکار برای مهاجرت به سیستم های ارتباطی نوین می باشد.
مرکز تلفن ویپ برای کسب و کارهای کوچک و متوسط
مرکز تلفن تحت شبکه IP یا IP PBX، امکان مدیریت خطوط مخابرات و داخلی های سازمان شما را فراهم می کند. جهت راه اندازي يک مرکز تلفن ویپ مطمئن و پایدار، در یک شرکت با اندازه کوچک یا متوسط، کافیست یکی از مراکز تلفن IP PBX های پیشنهاد شده در این بخش را انتخاب کرده و با مشخص کردن نوع داخلی ها و خطوط مخابراتی، ماژول های مناسب FXO یا FXS یا GSM را بر روی آن ها نصب نمایید. بدین ترتیب شما نیاز به سرور و نصب نرم افزار جداگانه نخواهید داشت.
تلفن ویپ ساده
ساده ترین مدل های تلفن ویپ يا IP Phone، دارای یک یا دو SIP Account هستند که برای کاربرانی مناسبند که ترافیک تماس بالا ندارند و نیازی به مانیتور کردن وضعیت سایر داخلی ها نیز ندارند…
تلفن ویپ پیشرفته
تلفن ویپ پیشرفته، بیش از دو SIP Account دارد و برای کاربرانی مناسب است که دارای ترافیک مکالمه بالا هستند و نیاز به مانیتور کردن وضعیت سایر داخلی ها نیز دارند. این تلفن ها دارای کلیدهای BLF جهت بررسی وضعیت داخلی ها و شماره گیری سریع هستند…
تلفن ویپ تصویری
جهت برقراری مکالمات تصویری در بستر شبکه، می توانید از تلفن ویپ تصویری استفاده نمایید. برقراری یک تماس تلفنی همزمان با دریافت تصویر، علاوه بر موثر ساختن یک مکالمه، شما را از رفت و آمدهای زمان گیر بی نیاز می کند…
تلفن ویپ بی سیم
تلفن ویپ بی سیم، با استفاده از تکنولوژی DECT، امکان جابه جایی تا 300 متر را برای کاربر فراهم می کند. کاربرانی که به دلیل نوع فعالیت در سازمان، در طول ساعات کاری در یک مکان ثابت یا پشت میز کار خود حضور ندارند، راهکار استفاده از تلفن ویپ بی سیم را انتخاب می کنند…
گیت وی های آنالوگ
در صورت نیاز به اتصال خطوط شهری آنالوگ FXO و یا تلفن های معمولی و دستگاه فکس FXS، به مرکز تلفن تحت شبکه و همچنین انتقال خطوط آنالوگ در بستر شبکه، می توانید از گیت های آنالوگ استفاده نمایید…سیب ترانک
گیت وی های دیجیتال
جهت اتصال خطوط دیجیتال مخابراتی E1 به سیستم تلفنی خود و یا برقراری ارتباط با مراکز تلفن سنتی و انتقال خطوط، می توانید از گیت وی ویپ E1 با سیگنالینگ PRI/SS7 استفاده نمایید…
گیت وی های GSM
برای اتصال سیم کارت های موبایل به مرکز تلفن ویپ، و در نتیجه ارتباط با شبکه موبایل، می توان از گیت وی های GSM با ظرفیت مورد نظر، بهره برد…
کارت های آنالوگ
کارت های دیجیتال E1
برای اتصال لینک های دیجیتال E1 به صورت PRI/SS7 به مرکز تلفن ویپ همچون استریسک می توان از کارت های E1 استفاده نمود …
کارت های GSM
کارت های آنالوگ برای اتصال خطوط شهری FXO، تلفن معمولی یا دستگاه فکس FXS، به سیستم های ویپ نظیر استریسک، فری پی بی ایکس یا الستیکس استفاده می شوند…
برای ارتباط با شبکه موبایل و اتصال سیم کارت به مرکز تلفن ویپ، می توان از کارت های تلفنی جی اس ام استفاده نمود…
یکی از عبارت هایی که تقریبا از 2 سال گذشته بیشتر به صورت عام شنیده می شود و فعالین در حوزه ی مخابرات و ارتباطات با آن به خوبی آشنا هستند، ترانک سیپ یا همان SIP Trunk می باشد. به همین دلیل برای آن دسته از عزیزانی که هنوز این عبارت برایشان مبهم بوده و اینکه واقعا سیپ ترانک چیست را می خواهیم در این مقاله شرح دهیم.
برای شروع و به صورت خیلی ساده عبارت سیپ ترانک را به دو بخش سیپ و ترانک شکافته و این دو را بررسی می کنیم.
سیپ یا SIP چیست؟
سیپ (SIP) مخفف Session Initiation Protocol بوده و به طور ساده یک پروتکل جهت برقراری مکالمه بر روی بستر شبکه می باشد. سیپ مهم ترین پروتکل برای انتقال صدا بر روی بستر شبکه یا همان VoIP بوده که وظیفه ی برقراری یک مکالمه ی تلفنی و مدیریت آن را بر عهده دارد.
پس با این تعریف می توان گفت که اگر قصد داریم تا مکالمات تلفنی را با استفاده از شبکه ی IP، برقرار کنیم به پروتکل SIP نیاز داریم.
ترانک (Trunk) چیست؟
ترانک بیشتر از اینکه یک موجودیت فیزیکی باشد، یک مفهموم است. به عبارت بهتر ترانک به ارتباطی گفته می شود که تعداد بیشتر از یک مکالمه از طریق آن ارتباط برقرار می شود. این اصطلاح برای کسانی که با سانترال های سنتی سر و کار داشته اند، آشناست؛ ترانک دیجیتال و …
تعریف دقیق تر:
حال که با مفاهیم سیپ و ترانک به صورت مجزا آشنا شدیم، می توانیم حدس بزنیم که SIP Trunk به ارتباطی گفته می شود که از طریق بستر شبکه و با استفاده از پروتکل SIP، امکان برقراری مکالمات را فراهم می کند.
باید توجه داشته باشید که سیپ ترانک دو طرف دارد:
یک سمت مرکز تلفن ویپ یا همان سانترال تحت شبکه بوده و یک طرف دیگر می تواند سرویس دهنده ی ترانک سیپ، یا یک سانترال ویپ و یا یک گیت وی باشد.
برای آشنایی با مراکز تلفن تحت شبکه و همچنین گیت وی ها می توانید به لینک های زیر مراجعه کنید:
سرویس دهندگان:
ارائه ی سرویس SIP ترانک ابتدا توسط شرکت مخابرات ایران به صورت گسترده آغاز شد و آن هم به دلیل محدودیت ظرفیت لینک های E1 در مراکز مخابراتی بود. به همین دلیل شرکت مخابرات تصمیم گرفت از شبکه ی NGN خود بیشتر استفاده کند و خدمات تلفنی مبتنی بر سیپ ارائه نماید.
این روند با اعطای پروانه های FCP به شرکت های ISP سابق، سرعت بیشتری گرفت و در حال حاضر شرکت های FCP همچون شاتل و آسیاتک سرویس های مشابهی در بستر شبکه ارائه می کنند.
درخواست سرویس:
پس از شناسایی سرویس دهندگان در منطقه ی خود و انتخاب بهترین گزینه از میان آن ها، می توانید سرویس مورد نظر را بر اساس تعداد تماس همزمان و نوع شماره تلفن خریداری نمایید.
به عنوان مثال شما به یک ترانک SIP با شماره ی معمولی و نه چندان رند که برقراری 10 تماس همزمان را برای شما فراهم کند، نیاز دارید. یا اینکه به یک ترانک به صورت یک طرفه نیاز دارید که تنها به شما امکان دریافت تماس های وروی را می دهد.
به هر حال سرویس مورد نظر خود را با در نظر گرفتن هزینه ها شامل هزینه های ثابت و جاری، پیشتیبانی، تجهیزات مورد نیاز و سایر محدودیت ها انتخاب نمایید.
تجهیزات مورد نیاز:
سرویس های مخابرات به دلیل آنکه بر روی بستر زوج سیم مسی مخابرات ارائه می گردد نیاز به مودم های DSL از نوع G.SHDSL.bis دارند. این مودم ها علاوه بر پهنای باند بالاتر، مسافت بیشتری را از مرکز مخابرات تا مشترک را پشتیبانی می کنند.
شرکت های FCP معمولا این سرویس ها را بر روی شبکه ی دیتای خود ارائه می کنند؛ یعنی شما باید از اینترنت آن سرویس دهنده استفاده نمایید.
راه اندازی:
با توجه به سرویس دهنده، ممکن است تنظیمات مربوط به مودم ها متفاوت باشد، اما در نهایت تنظیمات مربوط به ترانک سیپ مشابه خواهد بود.
معمولا یک نام کاربری و رمز عبور و یک آدرس آی پی مربوط به SBC سرویس دهنده به مشترک داده می شود که می بایست آن ها را در تعریف SIP Trunk در سانترال آی پی خود بکار گیرد. برای اطلاعات بیشتر می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید.
اولین کسی باشید که از برنامه های آموزشی ما باخبر می شود
SIP TRUNK چیست؟
سیپ ترانک در واقع یک روشی است که سیستم تلفنی های تجاری میتوانند از خطوط اینترنتی بجای خطوط تلفنی قدیمی (E1 و آنالوگ) برای ارتباطات خود استفاده کنند.
مزایای مهم sip trunking:
سیب ترانک
سیپ ترانک در ایران توسط شرکتهای FCP ارائه میگردد. این شرکتها موظف به ارئه خطوط تلفنی همچونم شرکت مخابرات ایران هستند و از بستر اینترنت و پروتکل سیپ برای ارائه خطوط ثابت استفاده میکنند.
خیلی از شرکتها نیز در حال حاضر از تکنولوژی ویپ برای سیستم تلفنی داخل شرکت خود بهره میبرند. خطوط سیپ ترانک نیز از مزایای تکنولوژی ویپ برای انتقال خطوط استفاده میکنند، مزایایی همچون استفاده از بستر شبکه IP برای انتقال خطوط که باعث به وجود آمدن مزایای بزرگی همچن جابجایی آسان، نصب سریع و هزینه کم میگردد.
حتی شما اگر از سیستم تلفنی های نسل قدیم در داخل مجموعه خود استفاده میکنید که امکان اتصال به شبکه های ویپ را ندارند نیز میتوانید از خطوط سیپ ترانک بهره مند گردید، در این حالت استفاده از یک گیت وی ویپ میتواند به شما امکان این اتصال را بدهد.
سیپ ترانک چگونه کار میکند:
سیپ ترانک از تکنولوژی ویپ و بر پایه پروتکل سیپ SIP (Session Initiation Protocol) به انتقال خطوط پرداخته و کار میکند.
پروتکل سیپ که پایه و مبنای خطوط سیپ ترانک است استانداردی جهانی برای انتقال صوت و تصویر در راهکارهای جامع ارتباطی Unified Communications (UC) است.
خطوط سیپ ترانک محدودیت های فیزیکی خطوط نسل قدیم را به طور کامل حذف میکند. دیگر نیازی به سخت افزار، سیم کشی، باکسهای تلفنی حجیم همانند چیزی که برای خطوط آنالوگ نسل قدیم وجود داشت نیست.
تبدیل و کاهش چندین خط آنالوگ به یک ارتباط مجازی بر روی بستر اینترنت باعث کاهش بسیار زیاد هزینه نگهداری خطوط و صرفه جویی در زمان استفاده شده از بخش IT سازمان میگردد. البته با وجود خطوط سیپ ترانک نیز هنوز برخی شرکتها برای برخی امکانات همچون ارسال و دریافت فکس و دستگاههای هشدار دهنده ALARM ترجیح میدهند از خطوط آنالوگ استفاده کنند.
یک شماره تلفن سیپ یا همان Direct Inward Dialing number (DID) وقتی در قالب سیپ ترانک به فروش میرسد هزینه بسیار پایینتری در بر دارد. در خطوط نسل قدیم وقتی شماره تلفنی به فروش میرسید هزینه های نگهداری سرویس، سخت افزار ارتباطی، پیاده سازی و کابل کشی تماما محاسبه و در غالب فروش شماره تلفن لحاظ میگردد در حالی که در خطوط سیپ ترانک به دلیل حذف یا کاهش هزینه های پیاده سازی یا سخت افزاری نهایتا منجر به کاهش هزینه شماره تلفن میگردد.
مزایای SIP TRUNK:
کاهش هزینه؛
صرفه جویی در هزینه ها و ارائه امکانات و مزایای بسیار از ویژگی های قابل توجه استفاده از سیپ ترانک است.
اگر تجارت شما در حال حاضر با مشکلات زیر مواجه است:
خطوط سیپ ترانک میتواند کمک شایانی در رفع تمامی مشکلات مذکور کند.
خطوط سیپ ترانک این اجازه را به شرکت ها میدهد تا برخلاف خطوط دیجیتال نسل قدیم (E1) به تعداد دلخواه خط و یا شماره تلفن خریداری کنند و همچنین بر خلاف خطوط آنالوگ نسل قدیم میتوانند به میزان مورد احتیاج حساب کاربری خود را شارژ نموده و از خطوط استفاده کنند. خطوط سیپ ترانک در کل اجازه مدیریت و نظارت بیشتری به شرکتها بر روی خطوط تلفنی خود میدهد.
مزایای دیگر سیپ ترانکها عبارتند از:
به دلیل آنکه خطوط سیپ ترانک بر روی ارتباطات مجازی و بستر اینترنت ارائه میگردند اضافه نمودن یا تغییرات در خطوط آن بسیار سریع و ساده اتفاق میافتد.
به دلیل تهیه آسان و هزینه پایین خطوط سیپ ترانک میتوان از چند سرویس دهنده خطوط سیپ را تهیه کرد و این در مواقع اضطرار باعث بالا رفتن قابلیت اطمینان سیستم تلفنی شما میگردد.
کیفیت صدای عالی و در اکثر مواقع بدون نویز و بازگشت صدا.
مقایسه خطوط سیپ ترانک با خطوط ایوان:
سیپ ترانک و ایوان دو راه متفاوت برای اتصال سیستم تلفنی به دنیای بیرونی میباشد. در سطح خیلی ساده سیپ ترانک از بستر اینترنت شما برای برقراری تماس استفاده میکند، در حالی که ایوان از یک خط اختصاصی فیزیکی بهره میبرد. در جدول زیر به برخی تفاوت ها، مزایا و معایب هر کدام میپردازیم. لازم به ذکر است خطوط ایوان، خطوط نسل گذشته است و ارائه آنها توسط مراکز مخابراتی کم کم متوقف خواهد گشت.
مزایا:معمولا مقرون به صرفه استقایبلیت جایجایی و تغییرات بسیار سریعارتباط از طریق اینترنت، بدون نیاز به بستر فیزیکیمعایب:کیفیت خدمات تضمین شده نیست، بستگی به کیفیت اینترنت شما داردبه طور مستقیم با خطوط گوشی ها و یا سیستم های آنالوگ نسل قدیم کار نمی کند
می توانید از صفحه اختصاصی شاتل در وب سایت ویپ ایران بازدید کنید و اطلاعات بیشتری کسب کنید.
https://www.voipiran.io/shatel
یلاگ ایده آل – نمایندگی پاناسونیک
بسیاری از شرکت ها در حال حاضر از فناوری VoIP در سیستم تلفن خود در شبکه محلی (LAN) استفاده می کنند تا به تلفن های IP وصل شوند. فناوری سیپ ترانک نیز از VoIP برای انعطاف پذیری بیشتر در ارتباطات استفاده می کند. سیستم های تلفن سنتی (که قابلیت VoIP را ندارند) می توانند با استفاده از دروازه های VoIP متصل شوند و از مزایای استفاده از SIP استفاده کنند. شرکت ها همیشه به دنبال راه هایی برای کاهش هزینه ها هستند. فناوری سیپ ترانک ( SIP Trunk) باعث صرفه جویی هزینه های شرکت می شود اما قبل از استفاده از این فناوری، لازم است اطلاعات بیشتری در مورد نحوه عملکرد آن کسب کنید. ما مطالبی درباره سیپ ترانک Sip Trunk و مزایا و معایب آن ، مقایسه ویپ و سیپ با سیپ ترانک را در این مقاله آورده ایم.
مفاهیمی را که باید بدانید:
فهرست مطالب
SIP مخفف Session Initiation Protocol ( پروتکل آغاز جلسه ) است. خطوط جدید مخابرات سیپ ترانک برای ارتباط صوتی و سایر خدمات ارتباطی از طریق اینترنت است. سیپ ترانک توسط یک PBX با قابلیت IP (تبادل شعبه خصوصی) کار می کند. سیپ ترانک جایگزین خطوط تلفن سنتی یا PRI (رابط نرخ اولیه) می باشد.سیب ترانک
پیش از تبدیل شدن SIP به یک روش محبوب و قابل اعتماد برای انتقال سیگنال های صوتی ، تماس های تلفنی از طریق شبکه تلفن سوئیچینگ عمومی (PSTN) انجام می گرفت.
PSTN شبکه خطوط تلفن مسی است که به طور سنتی با “تلفن” مرتبط است. PSTN شبکه مداری است که برای تکمیل یک تماس ، نیاز به اتصال فیزیکی بین دو نقطه دارد. سیپ ترانک ها خطوط تلفن مجازی هستند که به کاربران امکان برقراری و دریافت تماس تلفنی از طریق اینترنت به هر نقطه در جهان با شماره تلفن را می دهند. سیپ ترانک ها از یک شبکه سوئیچ بسته ای استفاده می کنند ، که در آن تماس های صوتی به بسته های دیجیتالی تقسیم می شوند و از طریق شبکه به مقصد نهایی ارسال می شود.
پروتکل SIP راهی است که می توان توسط IP (VoIP) تماس برقرار کرد. به عبارت ساده ، SIP فن آوری است که می تواند جلسات را با یک تماس دو طرفه یا یک کنفرانس چند جانبه در یک شبکه IP برقرار کند و خاتمه دهد.
SIP Trunk نسخه مجازی یک خط تلفن آنالوگ است. با استفاده از SIP می توان یک ، دو یا بیست کانال را به PBX متصل کرد و به شما امکان می دهد تماس های محلی ، تماس های مسافت طولانی و بین المللی را از طریق اینترنت برقرار کنید. اگر یک PBX داخلی در محل کار خود داشته باشید ، یک ارائه دهنده سیپ ترانک می تواند به شما متصل شود و اجازه دهد برای تماس های راه دور (بدون محدودیت تعداد مکالمات همزمان) ، از سیستم موجود استفاده کنید.
در اینجا نمودار به شما نشان می دهد که سیپ ترانک چگونه کار می کنید
ترانک به عنوان “شبکه درختی و شاخه ای” شناخته می شود (از این رو کلمه “Trunk”) ترانک، به معنی استفاده از یک شریان اصلی می باشد خواه خط اصلی راه آهن ، یک صندوق تلفن یا یک صندوق کابل باشد . این شریان به خطوط كوچكتری وصل شده و محموله یا پیام را به مقصد خود منتقل می كند.
در عصر اینترنت ، trunking روشی است که در سیستم های انتقال ارتباطات داده استفاده می شود تا با اشتراک چندین خط یا فرکانس ، دسترسی بسیاری از کاربران به شبکه را فراهم کند. همانطور که از نام آن پیداست ، سیستم مانند درختی است که دارای یک تنه و شاخه های زیادی است.
مشاهده ی قیمت و خرید دستگاه تلفن ویپ
SIP Trunking هنگام برقراری تماس یا دریافت تماس، ارتباط صوتی یا تصویری را به “بسته های” داده تبدیل می کند و با استفاده از اینترنت آن را تحویل می دهد.
سیپ فرمت مورد استفاده در تلفن IP است. سیپ پروتکلی است که یک جلسه صوتی را از طریق اینترنت ایجاد می کند. در این جلسه می توانید هر یک از سناریوهای زیر را داشته باشید:
در سیپ ترانک، زیرساخت های مجازی با زیرساختهای فیزیکی جایگزین می شوند. راه اندای و تنظیمات سیپ ترانک شامل موارد زیر است:
هزینه سیپ ترانک بسته به نیاز كسب و كار شما می تواند متفاوت باشد. بسیاری از ارائه دهندگان سیپ ترانک، برنامه هایی را ارائه می دهند که تماس های ورودی و خروجی نامحدود ، محلی و مسافت دور را از طریق کانال انجام دهند. هر کانال، امکان برقراری یا دریافت یک تماس واحد را فراهم می کند. پس از پر کردن تمام کانال های خود ، قادر به برقراری یا دریافت تماس های اضافی نخواهید بود. کانالهای اضافی همیشه می توانند با تماس با شرکت ارائه دهنده ، اضافه شوند. سرویس سیپ ترانک این امکان را به مشاغل می دهد تا بتوانند به راحتی هزینه های ارتباط از راه دور خود را تأمین کنند.
تلفن بی سیم صفحه رنگی
محدودیت تماس با سیپ ترانک براساس ظرفیت پهنای باند اینترنت است. هر تماس غیر فشرده شده از پهنای باند تقریباً ۸۵-۱۰۰ کیلوبیت بر ثانیه استفاده می کند. به عنوان مثال ، اگر سرعت بارگذاری شما در اتصال به اینترنت ۴ مگابیت در ثانیه باشد ، حداکثر تعداد تماس ۴۰ (۴،۰۰۰،۰۰۰ / ۱۰۰،۰۰۰) خواهد بود.
شباهت آن ها این است که هر دو از پروتکل Ip استفاده می کنند.
ترانک های SIP با ترانک های PBX تفاوت دارند زیرا هر نوع پیام رسانه ای ، غیر از صدا را حمل می کنند. SIP که به منظور استفاده در یک شبکه داده طراحی شده است ، بسته هایی را انتقال می دهد که می توانند صدا ، داده یا ویدیو را حمل کنند. این باعث می شود آنها انعطاف پذیرتر از ترانک های PBX و همچنین مقرون به صرفه تر باشند ، زیرا می توان صدا را به این کانال اضافه کرد.
علاوه بر این ، هنگامی که صدا به یک سرویس سیپ ترانک اضافه شد ، شرکت می تواند از تمام برنامه های ارتباطی تا انتها پشتیبانی کند ، و این یک محیط ایده آل برای ارتباطات یکپارچه (UC) است.
VoIP در مقایسه با SIP یک فناوری جداگانه با مدل کاری خاص نیست. VoIP فقط برای تبادل صدا می باشد اما SIP تبادل پیام های چندرسانه ای شامل صدا، متن و فیلم را برعهده دارد.
برای ارتباطات تجاری که محدود به تماسهای تلفنی صوتی است ، VoIP PBX به عنوان یک راه حل توانمند عمل می کند. از آنجا که می توان VoIP PBX را روی سرور محلی تنظیم یا روی ابر میزبانی کرد ، توانایی های آن متفاوت است.
تماس VoIP فقط از طریق اینترنت یا یک شبکه داخلی اتفاق می افتد. سیپ ترانک می تواند برای انتقال بسته های داده از طریق هر شبکه ، از جمله ISDN (شبکه تلفن فیزیکی) ، VPN یا اینترنت استفاده کند. یکی از تأثیرات اصلی این تفاوت این است که تلفن VoIP برای کار با نرم افزار و اتصالات خود به یک رایانه نیاز دارد در حالی که تجهیزات SIP می توانند جداگانه کار کنند. تماس های VoIP از یک مکان مرکزی که ترافیک را فرماندهی می کند، کنترل می شوند.
در عمل تفاوت زیادی وجود ندارد. در سیپ، تماس بین دو طرف توسط یک خط انجام می شود ، ولی ترانک ، چندین خط را نشان می دهد. بنابراین ، اگر برای ۱۰۰ تماس همزمان به ظرفیت نیاز دارید ، سیپ ترانک است که ۱۰۰ خط دارد.
SIP Trunk یک ظرف است که دارای چندین خط SIP است. سیپ ترانک یک نسخه انتزاعی از ترانک های سنتی است. خط SIP مسیری برای تماسهای همزمان است و تعداد ترانک بستگی به نیاز مشتریان دارد. حجم تماس بالا، خطوط SIP بیشتر و پهنای باند بیشتر لازم دارد ، در حالی که حجم تماس کم تر خطوط SIP کمتری را طلب می کند.
همه چیز درباره تلفن بی سیم دکت dect 6.0
اگرچه SIP و VoIP اغلب بصورت تبادلی استفاده می شوند ، اما یکسان نیستند. VoIP مخفف Voice over Internet Protocol است. یک اصطلاح گسترده است که شامل هرگونه تماس تلفنی از طریق اینترنت می شود. voip شامل گروهی از فناوری های پروتکل است که SIP نمونه ای از آن هاست. SIP یکی از پروتکل های خاص است که VoIP را فعال می کند.
به عبارت ساده ، VoIP به معنای برقراری یا دریافت تماس تلفنی از طریق اینترنت یا شبکه های داخلی است. تفاوت بین VoIP و SIP در دامنه آنهاست.
تفاوت دیگر این است که ، در حالی که VoIP فقط پیام های صوتی می فرستد ، SIP می تواند تمام اشکال رسانه ، نه فقط پیام های صوتی را حمل کند. سیستم های SIP به کاربران این امکان را می دهند که مکالمه صوتی و تصویری را بصورت آنلاین و اغلب بصورت رایگان انجام دهند.
از نظر دستگاه ها ، گوشی های VoIP و گوشی های SIP نیز متفاوت هستند (اگرچه لازم به ذکر است که یک گوشی SIP نیز یک گوشی VoIP است). گوشی های VoIP که اغلب به آنها تلفن VoIP گفته می شود ، برای برقراری یا دریافت تماس باید به رایانه متصل شوند. علاوه بر این ، کامپیوتر نیز باید روشن شود. اما تلفنهای SIP بدون نیاز به کامپیوتر عمل می کنند . آنها فقط به یک مودم نیاز دارند تا بتوانند کار کنند. از این نظر ، یک تلفن SIP بیشتر شبیه به یک تلفن سنتی است ، زیرا برخلاف دستگاه VoIP ، می تواند مستقل از یک کامپیوتر عمل کند.
هاست های VoIP با سیستم های SIP ، ترافیک متفاوتی را کنترل می کنند. سیستمهای SIP توسط سیستمهای منفرد مستقر در هر سیستم کاربر، پردازش می شوند. این سیستم می تواند حجم زیادی از داده ها و ترافیک را کنترل کند زیرا کاربران آن به پهنای باند و منابع بسیار بیشتری دسترسی دارند. از طرف دیگر VoIP ، میزبان ترافیک از یک شبکه مرکزی را فیلتر ، سازماندهی و هدایت می کند. هنگام کار بر روی این نوع سیستم ، مقادیر زیادی از ترافیک می تواند باعث از کار افتادن سیستم شود ، این امر بر عملکرد کلی تأثیر می گذارد. سیستم تک شبکه نیز می تواند سودمند باشد ، زیرا کمترین نقطه ارتباطی باعث می شود تا از امنیتی قوی تر استفاده شود.
یکی از مزایای اصلی SIP نسبت به سایر پروتکل های VoIP این است که توانایی تعامل هوشمندانه با پروتکل های دیگر را دارد. این بدان معنی است که می تواند پروتکل سیگنالینگ خود را مطابق با سیستم مشتری تنظیم کند. علاوه بر این ، پاسخگویی به نیازهای خاص کاربر، سریع ، انعطاف پذیر و مقیاس پذیر است
سیپ ترانک، کدک های سیگنال های صوتی را برای انتقال از طریق اینترنت به فرم دیجیتال فشرده تبدیل می کنند. هنگامی که سیگنال به مقصد خود در شبکه می رسد ، کدک را برای پخش مجدد به سیگنال صوتی فشرده نشده تبدیل می کند. این چیزی است که VoIP را امکان پذیر می کند. کدک های مختلف دارای سطح متفاوتی از فشرده سازی هستند. دو تا از محبوب ترین کدک های سیپ ترانک ، G.711 و G.729 هستند. G.711 صدای با کیفیت بالا و غیر فشرده ای را ارائه می دهد ، در حالی که G.729 فشرده شده است به طوری که در ارائه کیفیت از پهنای باند کمتری استفاده می کند.سیب ترانک
یکی از مهمترین مزایای سیپ کاهش هزینه های ارتباطات در تجارت است. برای استفاده از SIP در تجارت نیازی به متخصص شبکه و یا ارتباطات نیست. SIP ، به سازمانها اجازه می دهد تا دستگاه های تلفن همراه کارمندان، از طریق برنامه های انعطاف پذیرو کاربرپسند VoIP به یکدیگر متصل شوند. این باعث می شود تا کارمندان تمام مدت از طریق یک خط تلفن اختصاصی ، در دسترس باشند.
در نهایت سیپ ترانک (trunking SIP ) ممکن است یک مفهوم ساده برای برقراری ارتباط نباشد. اما ارتباطات را ساده تر می کند و در درازمدت ارتباط شرکت ها و مشتریان را آسانتر می کند.
پست قبلی
۷ ویدئو پروژکتور برتر گیم (بازی) در سال ۲۰۲۱
پست بعدی
چرا تلفن های تجاری یالینک سری T5را انتخاب کنیم؟
همه چیز در مورد خرید دزدگیر اماکن
آدرس IP چیست؟
تفاوت IPV4 با IPV6 ؛ بررسی ویژگیها و کاربردهای آنها
دلایل استفاده از میزبان مرکز تلفن (Hosted PBX) در شرکت ها
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
اطلاعات من را ذخیره کن تا در آینده نیازی به ورود اطلاعات نداشته باشم
تصویر امنیتی
*
Δdocument.getElementById( “ak_js” ).setAttribute( “value”, ( new Date() ).getTime() );
آخرین مطالب
سیپ ترانک مخابرات چیست و چگونه کار میکند؟
انواع ویدیو پروژکتور و ویژگی های هر کدام
راهنمای انتخاب پرده نمایش مناسب برای ویدیو پروژکتور
خرید ویدئو پروژکتور | راهنمای انتخاب پروژکتور (راهنمای جامع خرید ویدئو پروژکتور)
مرکز فروش و آموزش سرورهای ویپ و سانترال پاناسونیک
More results…
سرویس ftth و خط سیپ » انواع سیپ ترانک (SIP TRUNK) /بررسی ویژگی های خطوط سیپ مخابرات و شرکت های خصوصی
شاید شما هم تاکنون از خطوط سیپ فقط اسم سیپ ترانک (SIP TRUNK) را شنیده باشید و در مورد انواع خطوط سیپ که توسط مخابرات یا شرکت های خصوصی ارائه می شوند اطلاعاتی نداشته باشید.سیب ترانک
در این مطلب قصد داریم ضمن بررسی انواع خطوط شهری که مخابرات از گذشته تا کنون در اختیار سازمان ها و شرکت ها قرار می دهد، انواع خطوط سیپ را نیز مورد بررسی قرار دهیم تا بتوانید اطلاعات کاربردی را در این زمینه به دست آورید.
مخابرات برای راه اندازی خطوط خانگی معمولی و یا خطوط شهری در سازمان ها و شرکت ها، خط شهری را در انواع مختلفی که هر کدام ویژگی ها و امکانات خاص خود را دارند، در اختیار شما قرار می دهد.
خطوط آنالوگ قدیمی که امروزه نیز برای موارد خانگی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند، دارای یک شماره خاص و ثابت بوده و از طریق زوج سیم در اختیار شما قرار می گیرند.
برای راه اندازی این خطوط شهری نیازی به تجهیزات جانبی خاصی ندارید و به صورت مستقیم به پست و تلفن وصل می شوند.
بعد از مشکلاتی که در استفاده از خطوط آنالوگ شهری برای ارتباطات وسیع به وجود آمد، مخابرات خطوط شهری دیجیتال را با امکان استفاده همزمان از ۳۰ کانال همزمان یا بیشتر در اختیار کاربران قرار داد.
خطوط E1 که به عنوان خطوط مخابرات دیجیتال شناخته می شوند، دارای یک سرشماره ۴ یا ۵ یا ۸ رقمی ثابت بوده و با اجرای تنظیمات مختلف می توان آن ها را برای شماره دلخواه تنظیم نمود.
این خطوط می تواند به صورت دو طرفه یا یک طرفه با توجه به نیاز و درخواست مشتریان در اختیار شما قرار بگیرد.
برای آشنایی بیشتر با این خطوط و نحوه راه اندازی آن ها مقالات عملی و کاربردی ما را در این زمینه مطالعه نمایید.
رشد ارتباطات و نیاز به کیفیت بالاتر باعث شده است تا مخابرات برای بالا بردن سطح کیفی و سرعت ارتباطات به سراغ خطوط سیپ برود.
سیپ ترانک یا همان خطوط شهری که با پروتکل سیپ در اختیار شرکت ها و سازمان ها قرار می گیرند، کم کم جای خطوط آنالوگ قدیمی و دیجیتال را گرفته اند.
از جمله مزایای استفاده از خطوط سیپ می توان به کاهش هزینه ها، انعطاف پذیری بالا و همچنین کیفیت بالای ارتباطات اشاره نمود.
سیپ ترانک (SIP TRUNK) بر روی مرکز تلفن های تحت شبکه راه اندازی می شود و می توان از امکانات مختلفی که در اختیار ما قرار می دهد استفاده نمود.
اما خط سیپ که از پروتکل سیپ استفاده می کند، فقط در سیپ ترانک خلاصه نمی شود و انواع مختلفی دارد که در ادامه مطلب به بررسی آن خواهیم پرداخت.
خطوط آنالوگ و دیجیتال فقط از طریق مخابرات و به صورت مستقیم به مشتریان عرضه می شود، در حالی که این امکان به شرکت های خصوصی نیز داده شده است تا بتوانند خطوط سیپ را به مشتریان ارائه کنند.
خطوط سیپ که البته توسط شرکت های خصوصی ارائه می شود، تفاوت هایی با خطوط مخابرات دارد که در ادامه حتما به بررسی آن ها خواهیم پرداخت.
خطوط سیپ که توسط مخابرات ارائه می شود به سه نوع سیپ ترانک (SIP TRUNK) ، Tel 30 و SIP PHONE تقسیم می شوند.
سیپ ترانک ها برای راه اندازی به تجهیزات خاصی نیاز دارند و باید کانفیگ های مختلفی روی آن ها و دستگاه سانترال یا مرکز تلفن شما انجام شود.
برای راه اندازی انواع خطوط با بستر سیپ به طور حرفه ای و کامل از پکیج آموزشی سیپ ترانک استفاده کنید.
خط سیپ که در قالب SIP PHONE به مشتریان ارائه می شود، همان مشخصات خطوط آنالوگ قدیمی مخابرات را دارد و شماره آن ثابت است.
تنها تفاوت خط SIP PHONE با خط آنالوگ ثابت که بیشتر در منازل مورد استفاده قرار می گیرد، این است که ارتباطات آن در بستر سیپ برقرار می شود. معمولا این سرویس از طریق فیبر نوری در اختیار مشترکین قرار می گیرد.(FTTH)
خطوط سیپ Tel 30 نیز از پروتکل سیپ برای برقراری ارتباط استفاده می کنند و با توجه به اینکه فقط توانایی راه اندازی و استفاده از ۳۰ کانال همزمان خط شهری را دارند به این نام شناخته شده و به مشتریان ارائه می شوند.
خطوط سیپ TEL30 با ۳۰ کانال تماس همزمان با یک سرشماره ثابت ۸ رقمی در اختیار مشترکین قرار می گیرد. این سرویس تنها تفاوتی که با سیپ فون های سرویس ftth دارند در این است که دارای یک سر شماره با 30 تماس ورودی و خروجی است .
این خطوط سیپ فقط به صورت دو طرفه ارائه می شوند و قابلیت هایی مانند DID یعنی اختصاص شماره داخلی و دلخواه به هر شماره و CID یعنی نمایش شماره تلفن داخلی در تماس با مشتریان به صورت مستقیم را ندارند.
خطوط سیپ را معمولاً در بسیاری از سازمان ها و شرکت ها با نام سیپ سیپ ترانک (SIP TRUNK) می شناسند که می تواند حالت یک طرفه یا دو طرفه با توجه به نیاز مشتریان داشته باشد.
یعنی شما می توانید انتخاب کنید که سیپ ترانک شما فقط برای ارتباط مشتریان با مرکز باشد و یا اینکه داخلی ها نیز بتوانند از آن تعداد کانال همزمان برای شماره گیری و تماس با بیرون از مرکز استفاده کنند.
برای این خطوط نیز مخابرات یک شماره ثابت ۴ یا ۵ رقمی در اختیار شما قرار می دهد و شما باید با توجه به نیاز خود بقیه خطوط آن را تعیین کنید.
با توجه به اینکه سیپ ترانک (SIP TRUNK) از قابلیت DID پشتیبانی می کند، می توان شماره داخلی های مرکز تلفن و یا دیگر شماره های دلخواه را در ادامه شماره های ثابت وارد نمایید.
علاوه بر این سیپ ترانک ها از CID نیز پشتیبانی می کنند تا در تماس داخلی ها با مشتریان، شماره ۸ رقمی اختصاص داده شده به آن داخلی نمایش داده شود.
نکته مهم در مورد سیپ ترانک (SIP TRUNK) مخابرات این است که این خطوط حداقل ۳۰ کانال همزمان را در اختیار شما قرار می دهند و در صورت نیاز می توانید آن را ارتقاء دهید.
این در حالی است که نهایت ظرفیت خطوط Tel 30 سی کانال همزمان است و برای استفاده از ظرفیت های بیشتر باید سرشماره جدید را از مخابرات خریداری کنید.
همانطور که گفتیم سیپ ترانک از طریق برخی از شرکت های خصوصی مانند آسیاتک، شاتل و … نیز ارائه می شود.
هر کدام از شرکت های خصوصی، سیپ ترانک را با سرشماره های خاصی به مشتریان می دهند که این شماره ها نیز به صورت ۴ رقمی یا ۵ رقمی ثابت است و بقیه شماره ها را باید خود مشتریان تعیین کنند.
مهم ترین نکته در مورد سیپ ترانک (SIP TRUNK) شرکت های خصوصی قابل تعیین بودن تعداد کانال ارتباطی آن ها یعنی سیپ ترانک با تعداد کانال ۴، ۸، ۱۶ و …. است.سیب ترانک
به طور کلی می توان گفت این خطوط مشخصاتی شبیه به خطوط سیپ Tel 30 دارند و به صورت دو طرفه هستند.
قابلیت DID و کالر آیدی نیز برای این خطوط پشتیبانی نمی شود.
سیپ ترانک های ارائه شده توسط مخابرات و شرکت های خصوصی از طریق بستر های مختلفی در اختیار مشتریان قرار می گیرد تا با توجه به نیاز خود بتوانند آن ها را راه اندازی کنند.
مخابرات خطوط سیپ را به صورت زوج سیم یا فیبر نوری که به دو صورت FTTH و فیبر نوری است در اختیار مشتریان خود قرار می دهد.
اما شرکت های خصوصی، سیپ ترانک (SIP TRUNK) را به صورت رادیویی، زوج سیم و یا از طریق مودم های سیم کارتی TD-LTE ارائه می کند تا مشتریان بتوانند با توجه به نیاز خود از آن ها استفاده کنند.
در مطالب بعدی در مورد سیپ اطلاعات بیشتری در اختیار شما دوستان و همکاران عزیز قرار خواهیم داد تا بتوانید از امکانات بسیار زیاد این خطوط به بهترین شکل استفاده کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه ما را در آپارات همراهی کنید.
تیم تولید محتوا و سئو پی بی ایکس شاپ. در تلاشیم تا بهترین محتوای آموزشی را تولید کنیم، همراه ما باشید
سلام
در حال حاضر حداقل کانال سیپ ترانک که شرکت مخابرات ایران ارائه میدهد ۵ کانال است که میتوان بعدا به تعداد دلخواه افزایش داد.
همچنین میتوان از سرشماره ۸ رقمی (SIP Phone) بجای کد خدماتی ۴ یا ۵ رقمی استفاده نمود که به صرفه تر است.
سلام
احتمالا به تازگی مصوب شده است
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
نام *
ایمیل *
وب سایت
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
تلفن ثابت و فکس : 66121402 021
پشتیبانی تماس : 5286 417 0912
پشتیبانی واتس آپ : 4008 095 0912
ایمیل : info@pbxshop.co
هدف ما آموزش کلیه سیستم های مخابراتی به شما دوستان و همکاران گرامی است و همیشه سعی داشته ایم تا بهترین پشتیبانی و خدمات را در اختیار شما قرار دهیم و بسیار معتقدیم که با ارائه بهترین راه کارها، خدمات و پشتیبانی آنلاین می توانیم شما را برای همیشه عضوی از گروه پی بی ایکس شاپ قرار دهیم که این بزرگترین سرمایه ماست.
©2017 تمامی حقوق برای این وبسایت محفوظ است. {طراحی توسط گروه فنی پی بی ایکس شاپ}
سیپ ترانک یا همان Sip Trunk (اس آی پی که در ایران سیپ گفته می شود) یک لینک ارتباطی بین دو مرکز تلفن می باشد که وقتی از سیپ ترانک مخابرات صحبت می کنیم یعنی یک لینک ارتباطی که می توان از طریق آن چندین تماس را به صورت همزمان بین سوییچ مخابراتی با سانترال، سرور VOIP یا IP PBX انتقال داد. در حقیقت ترانک sip یک ارتباط پر ظرفیت بین دستگاه سانترال و یا سرور voip مشترک و سوییچ های مخابرات می باشد. اما چرا ترانک sip جایگزین خطوط e1 می شود، دلیل این امر پر شدن ظرفیت سوییچ های مخابراتی برای تخصیص لینک e1 می باشد. ترانک sip از نظر ظرفیت تماس همزمان با همان شرایط 30 کانال همزمان به مشترکین اعطا می شود. یعنی مشترک روی ترانکی که از مخابرات تهیه می کند می تواند 30 تماس همزمان برقرار نماید.
پروتکل sip چیست. پروتکل sip مخفف Session Initiation Protocol به معنی پروتکل برقراری نشست یا شروع جلسات می باشد. این پروتکل به عنوان محبوب ترین پروتکل استاندارد خانواده voip می باشد که اکثر دیوایس های مخابراتی در حوزه voip از این پروتکل پشتیبانی می نمایند. پروتکل sip یک پروتکل سیگنالینگ می باشد که کلیه مسایل مربوط به شروع، برقراری و مدیریت یک تماس را از آغاز تا پایان در بر می گیرد. برای آشنایی بیشتر به تصویر یر توجه نمایید.
سیب ترانک
در تصویر مشاهده می کنید فرایند درخواست، شروع، برقراری و پایان یک مکالمه که تحت استاندارد پروتکل sip شکل می گیرد. ترانک sip یا همان سیپ ترانک هرچند می تواند روی بستر اینترنت و شبکه به صورت مستقیم در اختیار مشترک قرار گیرد، اما پلت فرم مخابرات به این گونه می باشد که بر اساس قوانین موجود و ارتقای امنیت تماس این امکان را با مودم های مربوطه در اختیار مشترکین قرار می دهد. ترانک sip روی یک ارتباط با ظرفیت بالا میان سوییچ مخابراتی و مرکز تلفن مشترک برقرار می کند که با این قابلیت، امکان برقراری تماس همزمان تا 30 تماس با خطوط شهری میسر می شود، البته روی یک سرشماره ممکن است بیش از یک ترانک sip در اختیار مشترک قرار گیرد تا بتواند با یک سر شماره بیش از 30 تماس همزمان را برقرار نماید.
مودم سیپ ترانک
سیپ ترانک مخابرات به دو صورت روی زوج سیم مسی و فیبر نوری در اختیار مشترک قرار می گیرد. بر روی زوج سیم مسی از مودم های G.SHDSL.BIS که به مودم سیپ ترانک مشهور هستند استفاده می شود که می توانید در بخش مربوطه مودم های مختلف را مشاهده نمایید. بر روی فیبر از مودم های فیبر نوری استفاده می شود و چون ارتباط شکه ای با مخابرات از طریق فیبر برقرار می شود نیازی به مودم های جی دات بیز نمی باشد.
مراکز تلفن و سانترال ها
ترانک sip روی سانترال های پاناسونیک سری TDE، NS مانند مرکز تلفن های TDE100 و NS500 و روی کلیه سرور های voip استاندارد مانند نرم افزار استریسک، الستیکس، سیسکو، 3CX و IPPBX های استاندارد مانند Grandstream و Yeastar و Zycoo و غیره قابل پیکربندی می باشد.
با سانترال های قدیمی چه باید کرد
روی سانترال های دیجیتال پاناسونیک یا دیگر مراکز تلفنی که خطوط E1 را پشتیبانی می کنند ولی قابلیت SIP Trunk فعال سازی سیپ ترانک را ندارند با استفاده از روتر سیسکو و ماژول E1 می توان خطوط سیپ ترانک روی این مراکز تلفن مانند TDA پاناسونیک فعال نمود.
ترتیب شماره ها و تعرفه خط سیپ ترانک
جهت اگاهی از تعداد ارقام خطوط سیپ ترانک یک طرفه و دو طرفه و همچنین هزینه های مربوط به ثبت نام و آبونمان و نگه داری سالیانه خطوط 4 و 5 رقمی سیپ ترانک به مطلب قیمت خطوط سیپ ترانک مراجعه نمایید. در این مطلب توضیحات کافی در مورد هزینه ها ارائه شده است
نام
آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمیشود)
تصویر امنیتی جدید
کیمیا ارتباط هوشمند با هدف بومی سازی راهکارهای نوین ارتباطی و مخابراتی جهت افزایش کیفیت ارتباطات سازمان ها و مراکز اقتصادی با پشتوانه یک دهه فعالیت های مخابراتی و ارتباطی در سال 1393 پا به عرصه کسب و کار نهاد.
آدرس : تهران، اقدسیه، بزرگراه ارتش، نرسیده به مینی سیتی، پلاک 22 (مجتمع میلاد)، ورودی 1، واحد 16
تلفن : 02122446068 خط ویژه
موبایل : 09022446068
ایمیل : این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
document.getElementById(‘cloak4aa29d254b4dc4158fa914c118c2337e’).innerHTML = ”;
var prefix = ‘ma’ + ‘il’ + ‘to’;
var path = ‘hr’ + ‘ef’ + ‘=’;
var addy4aa29d254b4dc4158fa914c118c2337e = ‘info’ + ‘@’;
addy4aa29d254b4dc4158fa914c118c2337e = addy4aa29d254b4dc4158fa914c118c2337e + ‘kimiaertebat’ + ‘.’ + ‘ir’;
var addy_text4aa29d254b4dc4158fa914c118c2337e = ‘info’ + ‘@’ + ‘kimiaertebat’ + ‘.’ + ‘ir’;document.getElementById(‘cloak4aa29d254b4dc4158fa914c118c2337e’).innerHTML += ‘‘+addy_text4aa29d254b4dc4158fa914c118c2337e+’‘;
آدرس : تهران، اقدسیه، بزرگراه ارتش، نرسیده به مینی سیتی، پلاک 22 (مجتمع میلاد)، ساختمان 1، واحد 16
اطلاعات تماس:
تلفن : 02122446068 خط ویژه
ایمیل : این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
document.getElementById(‘cloakeb9cd3eceb9a5818de1276510b6b990d’).innerHTML = ”;
var prefix = ‘ma’ + ‘il’ + ‘to’;
var path = ‘hr’ + ‘ef’ + ‘=’;
var addyeb9cd3eceb9a5818de1276510b6b990d = ‘info’ + ‘@’;
addyeb9cd3eceb9a5818de1276510b6b990d = addyeb9cd3eceb9a5818de1276510b6b990d + ‘kimiaertebat’ + ‘.’ + ‘ir’;
var addy_texteb9cd3eceb9a5818de1276510b6b990d = ‘info’ + ‘@’ + ‘kimiaertebat’ + ‘.’ + ‘ir’;document.getElementById(‘cloakeb9cd3eceb9a5818de1276510b6b990d’).innerHTML += ‘‘+addy_texteb9cd3eceb9a5818de1276510b6b990d+’‘;
کلیه حقوق این وبسایت محفوظ و متعلق به شرکت دادهپردازی رسپینا به شماره ثبت 192911 است.
امروزه روشهای ارتباطی و سرویسهای تلفن سازمانی برای کسبوکارها حائز اهمیت است. کسبوکارها به دنبال سرویسهای تلفنی هستند که دارای امنیت بالا، قابلیت اطمینان و موجب صرفهجویی در هزینهها شوند. بر اساس آخرین مطالعات، در حال حاضر حدود ۶۲% از کسبوکارها از سرویس تلفن ثابت سازمانی سیپ ترانک جهت برقراری تماسهای صوتی استفاده میکنند.
پروتکل SIP یا Session Initiation Protocol، یکی از راههای برقراری تماس تلفنی مبتنی بر فناوری VoIP است که امکان برقراری تماس در بستر شبکه را برای کسبوکارها فراهم مینماید. تکنولوژی SIP وظیفهی برقراری و پایان دادن به تماسهای دوطرفه یا کنفرانس را بر عهده دارد. Trunk یا ترانک نیز یک کسبوکار را قادر میسازد تا چندین تماس همزمان را برقرار نماید.
SIP Trunk در واقع یک مدل مجازی از تلفنهای آنالوگ است که امکان برقراری چندین تماس همزمان را در بستر شبکه برقرار میکند. ارائهدهنده خطوط تلفنی مبتنی بر سیپ ترانک (SIP Trunk) با ارائهی یک تا چندین کانال امکان برقراری تماسهای همزمان ورودی و خروجی را مهیا میسازد. منافع و مزیتهای تغییر سرویس تلفن از سرویسهای تلفن سنتی مانند PRI و PSTN به سرویس تلفن سیپ ترانک (SIP Trunk) مشخص و واضح است. بااینحال، مسیر یافتن ارائهدهنده مناسب سرویس SIP Trunk و بهطورکلی هر تغییر مبتنی بر تکنولوژی در یک محیط کسبوکار میتواند پیچیده باشد.سیب ترانک
در این نوشته به مهمترین ویژگیها و مزیتهای سرویس تلفن SIP Trunk اشاره شده است، پس از مطالعهی این مزیتها و مقایسهی آنها با نیازهای ارتباطی خود، خواهید یافت که آیا سرویس تلفن سیپ ترانک (SIP Trunk) مناسب کسبوکار شما هست یا خیر.
لازم به ذکر است که در ایران شرکت مخابرات ایران بر روی بستر زوج سیم مسی و شرکتهایی که دارای پروانه FCP هستند بر روی بستر شبکه (لینک رادیویی، زوج سیم، فیبر نوری) سرویس تلفن SIP Trunk را ارائه مینمایند.
ویژگی ۱
مهمترین دلیلی که کسبوکارها به دنبال تغییر سرویس تلفن سازمانی خود هستند، کاهش هزینه است. طبق یک گزارش تحقیقاتی، یک کسبوکار با بهرهگیری از سرویس سیپ ترانک (SIP Trunk) بهطور متوسط میتواند تا ۵۰% هزینهی ماهانهی خود را کاهش دهند. به علت رقابتی بودن فضای فروش این سرویس، قیمت سر شماره و تعرفههای ماهانه نسبت به خطوط سنتی کمتر است. همچنین هزینهی نصب VoIP و سوییچینگ به سیپ ترانک (SIP Trunk) بسیار ارزانتر از نصب فیزیکی خطوط تلفن آنالوگ و سنتی است. همچنین سیپ ترانک (SIP Trunk) امکان استفاده از یک سر شماره برای تمام شعب یک کسبوکار را در مناطق مختلف فراهم میکند که این نیز علاوه بر یکپارچهسازی ارتباطات، موجب کاهش هزینه خواهد شد.
ویژگی ۲
سیپ ترانک (SIP Trunk) مانند دروازهای به سمت ارتباطات یکپارچه عمل میکند. یک کسبوکار میتواند بر بستر سیپ ترانک (SIP Trunk) از مجموعهی کامل ابزارهای ارتباطی که بر اساس IP کار میکنند بهرهمند گردد.
ویژگی ۳
سرویس تلفن سیپ ترانک (SIP Trunk) نسبت به سرویسهای تلفن سنتی که به علت تأثیرپذیری از شرایط فیزیکی مانند شرایط آبوهوایی بسیار ناپایدارند، قابلاعتمادتر است.
ویژگی ۴
مدیریت و نگهداری از سرویس تلفن سیپ ترانک (SIP Trunk) بسیار ساده است. تیم IT یک کسبوکار هرگز مجبور نخواهد شد از شخص سومی برای حل مشکلات فنی مربوط به سرویس تلفن کمک بگیرد.
ویژگی ۵
سرویس تلفن سیپ ترانک (SIP Trunk) اتصال و مدل مجازی است، به همین دلیل اضافه کردن خطوط یا اصلاح خدمات سریع و ساده است.
ویژگی ۶
تمام مسئولیت سختافزاری، نگهداری و توسعهی سرویس سیپ ترانک (SIP Trunk) بر عهدهی شرکت ارائهدهنده است، درنتیجه مشترک بابت حفظ و نگهداری از اطلاعات تماس مشتریان خود خیالی آسوده خواهد داشت.
حالا میتوانید صریح تر به سوال “آیا سرویس تلفن سیپ ترانک (SIP Trunk) بهترین راهکار برای روشهای ارتباطی مناسب کسبوکار شما است؟” پاسخ دهید.
سرویس تلفن سیپ ترانک (SIP Trunk) راهحل جامع و خوبی برای حل مشکلات ارتباطی، صرفهجویی در هزینه، افزایش پایداری و انعطافپذیری سرویس تلفن یک سازمان است. اما نیازهای ارتباطی هیچ دو سازمانی شبیه به یکدیگر نیست. سازمانهایی که سرویس تلفن سیپ ترانک (SIP Trunk) را انتخاب میکنند، نیاز به برنامهریزی برای سرمایهگذاری اولیه جهت خرید و آماده سازی تجهیزات دارند و همچنین باید متخصصانی تمام برای نصب و نگهداری از سرویس تلفن خود در محل سازمان، حاضر داشته باشند. بااینحال، سرویس تلفن SIP Trunk انتخاب بسیاری از سازمانهایی است که میخواهند از مزایای تلفنهای مبتنی بر اینترنت بهرهمند شوند.
برای کسب اطلاعات بیشتر از انواع سرویس تلفنهای سازمانی و اینکه چگونه سطح ارتباطات یک کسبوکار را افزایش دهند به سایت نکسفون مراجعه فرمایید. نکسفون سرویس تلفن ثابت سازمانی، جدیدترین محصول شرکت دادهپردازی رسپینا با ارائهی دو سرویس پرو (Hosted PBX) و پرایم (SIP Trunk) انواع نیازهای ارتباطی در انواع سازمانها را پوشش داده است.
برای دریافت اطلاعات خرید با شماره ۹۱۰۷۰۰۰۰-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.
عاطفه بابایی
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
نام *
ایمیل *
وب سایت
سیب ترانک
در دنیای امروز ارتباطات حائز اهمیت بسیار است و برقراری ارتباطات… ادامه مطلب
ارسال اسناد به صورت فیزیکی در سازمان ها امری زمان بر… ادامه مطلب
پیشرفت سریع فناوری و بهرهگیری از آن در راستای تسهیل امور… ادامه مطلب
امروزه شرکتها و سازمانها برای رفع نیازهای ارتباطی خود از تلفن… ادامه مطلب
طی سالهای اخیر با درک مزیتهای دورکاری برای کسبوکارها و کارمندان،… ادامه مطلب
در دنیای مدرن امروز که وابستگی کسبوکارها و افراد به اینترنت… ادامه مطلب
در صنعت گردشگری برای آژانسهای مسافرتی و هواپیمایی ارتباط لحظهای و… ادامه مطلب
امروزه بیش از هر زمان دیگری در طول تاریخ شاهد انقلاب… ادامه مطلب
ﺑدون ﺷﻚ ﺍﺟﺎﺭه ﭘﻬﻨﺎی ﺑﺎﻧﺪ اختصاصی اینترنت ﻭ ﺗﺼﻤﻴﻢ ﮔﻴﺮی ﺩﺭ مورد… ادامه مطلب
گاهی در هنگام کار اتفاقاتی میافتد که باعث درهمریختن آرامش کارمندان… ادامه مطلب
شرکت دادهپردازی رسپینا به عنوان بزرگترین اپراتور FCP در حوزه ارائهی پهنای باند اختصاصی، توانسته است طی ۱۸ سال فعالیت و با حضور در بیش از ۳۱ استان کشور، بیش از ۵۰۰۰ سازمان را از خدمات اینترنتی و ارتباطی خود بهرهمند سازد. هدف ما در رسپینا پوشش کامل نیازهای ارتباطی سازمانها به گونهای نوآورانه است.
دارنده پروانه FCP به شماره 18-94-100، صادر شده در تاریخ 94/08/18
سیپ ترانک (SIP Trunk) عبارتی است که این روزها در زمینهی مخابرات و به خصوص تلفنهای سانترال بسیار شنیده میشود و کاربرد بسیاری نیز دارد.
سیب ترانک (SIP Trunk) کوتاه شده عبارت Session Initiation Protocol است. این پروتکل به منظور ایجاد ارتباط بر روی بستر شبکه یا همان همان VoIP استفاده میشود. ارتباط در این سامانه با استفاده از بستر شبکه و با استفاده از پروتکل SIP صورت میگیرد. در واقع سیپ ترانک مهم ترین پروتکل برای ارسال پیامهای صوتی بر روی بستر شبکه است. از این پروتکل برای مکالمات تلفنی استفاده میشود. همچنین کارکرد دیگر آن مدیریت مکالمات تلفنی است.
به عبارت دیگر برای اینکه مکالمات تلفنی از طریق شبکه IP برقرار شود، به سیپ نیاز پیدا میکنیم. این سامانه میتواند خطوط اینترنتی را جایگزین خطوط تلفنی قدیمی (E1 و آنالوگ) کند. در نتیجه تماسهای تلفنی و بخصوص نوع تجاری با سرعت بیشتری برقرار میشود.
افراد بسیاری هستند که هنوز با این آیتم آشنایی ندارند. در این مقاله قصد داریم به معرفی سیپ ترانک (SIP Trunk) و بررسی ویژگیها و ارائه دهندگان این سرویس بپردازیم. در صورتی که قصد استفاده از این سرویس مخابراتی را دارید تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
سیب ترانک
قبل از هر چیز واژهی (SIP Trunk) را بررسی میکنیم. کلمهی سیپ (SIP) در واقع مخفف عبارت Session Initiation Protocol میباشد. Session Initiation Protocol یک پروتکل ارتباطی جهت برقراری مکالمه بر روی بستر شبکه است.
Session Initiation Protocol یکی از اصلیترین پروتکلها برای انتقال صدا بر روی بستر شبکه یا همان ویپ (VoIP) است. که با استفاده از آن برقراری یک مکالمهی تلفنی و مدیریت امکان پذیر خواهد بود.
این سیستم مخابراتی برای افرادی که قصد ایجاد مکالمات تلفنی با استفاده از شبکهی IP، را دارند، بسیار کاربردی خواهد بود.
ترانک یک اصطلاح در زمینهی تلفنها و شبکهی سانترال است. اگر بخواهیم به طور خلاصه مفهوم ترانک را بیان کنیم باید بگوییم که ترانک نوعی ارتباط است که از طریق آن میتوان بیشتر از یک مکالمه تلفنی را برقرار کرد.
با تعریف جداگانهی مفاهیم سیپ یا SIP و ترانک (Trunk) حالا میتوانیم (SIP Trunk) را به صورت دقیقتر تعریف کنیم.
سیپ ترانک نوعی پل ارتباطی است که با استفاده از بستر شبکه و با استفاده از پروتکل SIP، امکان برقراری مکالمه تلفنی چند کاربره را فراهم میکند.
نکتهی قابل توجه در ارتباطات SIP Trunk این است که این ارتباطات دو طرف دارد. طرف اول تلفن ویپ و یا شبکهی سانترال است و طرف دوم شرکت سرویس دهندهی سیپ ترانک است که میتوان یک سانترال ویپ و یا یک گیت وی باشد.
سرویس (SIP Trunk) برای اولین بار توسط مخابرات به شرکتهای دیگر ارائه شد. این سرویس با وجود محدودیت ظرفیت لینکهای E1 در مراکز مخابراتی به صورت گسترده به شرکتهایی که خواستار آن بودند ارائه شد.
پس از استقبال از سرویس (SIP Trunk) شرکت مخابرات ایران تصمیمی اتخاذ کرد که از شبکهی NGN بیشتر استفاده کرده و سرویس تلفنی بر پایهی (SIP Trunk) را به صورت وسیعتر و گستردهتری استفاده کند.
پس از مدتی شرکت مخابرات پروانهی FCP که بر اساس آن دارندگان پروانهی FCP مجاز به راه اندازی شبکه مستقل ارتباطی (انتقال و دسترسی) و نیز ارائه خدمات ارتباطی و انتقال داده ثابت بر بستر آن خواهند بود.
هم اکنون 11 شرکت از جمله آریا تدبیر رسانه (شاتل)، انتقال دادههای آسیا تک، داده گستر عصر نوین (هایوب)، گسترش ارتباطات مبنا، پارسان لین ارتباطات (پارس آنلاین)، پیشگامان توسعه ارتباطات، انتقال دادههای نداگستر صبا (صبانت)، حلما گستر خاورمیانه (عصرتلکام)، داده پردازی رسپینا، توسعه فناوری ارتباطات پاسارگاد آریان (فناپ)، افرانت دارای مجوز FCP هستند و خدمات سرویس سیپ ترانک (SIP Trunk) را ارائه میدهند.
با استفاده از سرویس سیپ ترانک (SIP Trunk) شما امکان واگذاری گستره متنوعی از کانالهای همزمان و نامبرینگ متناظر با آن را خواهید داشت و همچنین این سرویس قابل استفاده بر روی کابل مسی و فیبر نوری را دارا میباشد.
سرویس (SIP Trunk) به افزایش تعداد تجهیزات سمت متقاضی با افزایش تعداد شماره تلفن نیاز ندارد. (تنها یک عدد مودم لازم است). در سرویس سیپ ترانک (SIP Trunk) محدودیت جغرافیایی برای سرویس وجود ندارد.
با استفاده از (SIP Trunk) نیازی به گیت وی و یا کارت E1 ندارید و همین در هزینهها صرفه جویی خواهد کرد. با استفاده از این سرویس امکان مدیریت ترافیک صوتی ارسالی بر روی لینک به دلیل استفاده از بستههای IP را خواهید داشت.
یکی از مهم ترین مزیتهای سیپ ترانک مخابرات، حذف محدودیتهای جغرافیایی در این سرویس است. همچنین هزینه تجهیزات و سیستمهای تلفنی کاربران تا حد زیادی کاهش یافته است.
از دیگر مزیتهای این سامانه مقیاس پذیری آسانتر است. به طوری که کاربران با استفاده از قابلیت جابجایی و تعیین تعداد خطوط و نوع آنها میتوانند خطوط تلفنی مناسبی را برای خود انتخاب کنند. همچنین سامانه سیپ ترانک امنیت بالایی دارد. با این شبکه سیستم تلفن تجاری پایدارتر و باکیفیت تر خواهد شد.
سیپ ترانک براساس نوع استفاده ای که برای مشترکان دارد، به دو نوع روی زوج سیم مسی و فیبر نوری تقسیم میشود. سیپ ترانکهای روی زوج سیم مسی با مودمهای G.SHDSL.BIS کار میکنند. اما نوع دیگر آن بر روی فیبر نوری است که به مودمهای جی دات بیز نیاز ندارند. زیرا برقراری ارتباط شبکه با مخابرات با استفاده از فیبر نوری صورت میگیرد.
در نسل جدید شبکههای مخابراتی (NGN) تمامی ارتباطات میان کاربران از طریق IP صورت میگیرد. در واقع ارتباط بین مراکز تلفنی و مراکز تلفن خصوصی از طریق سیپ ترانک صورت میگیرد. کاربران برای استفاده از این تکنولوژی باید ابتدا به SIP-T-VPN شرکت مخابرات استان تهران متصل شوند. در این صورت قادر به استفاده از سرویسهای متنوع (VOIP) خواهند بود. ترانک به ارتباطی گفته میشود که در آن مکالمات با تعداد بسیار زیاد برقرار میشود.
از این انتخاب یک سرویس دهندهی سیپ ترانک از بیان اسامی که در بالا ذکر شد، میتوانید سرویس مورد نیاز خود را با توجه به تعداد تماس همزمان و نوع شماره تلفن خریداری کنید.
پس از آن یک نام کاربری و رمز عبور و یک آدرس آی پی مربوط به SBC سرویس دهنده به مشترک داده میشود که میبایست آنها را در تعریف SIP Trunk در سانترال آی پی خود بکار گیرد.
در ادامه تجهیزات مورد نیاز این سرویس را بیان میکنیم. قبل از هر چیز شرکت شما نیاز به یک مودم مخابراتی (G.SHDSL.Bis) دارد. پس از آن یک سرور ویپ و یا سانترال تحت شبکه مورد نیاز است.
در این نوع سرویس باید از گوشیهای IP Phone استفاده شود. همچنین این سرویس به یک گیت وی برای استفاده از خطوط معمولی نیاز دارد. پسیو شبکه که شامل کابل کشی و تجهیزات سوئیچ شبکه باید برای این سرویس بهدرستی تنظیم و راه اندازی شوند.
برای نصب و پیکربندی سیپ ترانک از سانترالهای پاناسونیک سری TDE، NS استفاده میشود. برای مثال مرکز تلفنهای TDE100، NS500 و تمامی سرورهای voip استاندارد مانند نرم افزار استریسک، الستیکس، سیسکو، 3CX و IPPBXهای استاندارد مانند Grandstream و Yeastar و Zycoo و …. میتوانند بر روی این سامانه نصب شوند.
برای سانترالهای قدیمی که قادر به فعال سازی SIP Trunk نیستند، میتوان با کمک روتر سیسکو و ماژول E1، سیپ ترانک را روی آنها فعال کرد. برای مثال سانترالهای دیجیتال پاناسونیک یا دیگر مراکز تلفنی که خطوط E1 را پشتیبانی میکنند، از این دسته سانترال قدیمی محسوب میشوند.
امتیاز دهید
گروه آریا تل (نمایندگی پاناسونیک) با بیش از 15 سال سابقه درخشان در زمینه سانترال ، بی سیم پاناسونیک و سیپ ترانک در خدمت شماست. ما با تکنولوژی پیشرفته و تخصص زیاد در زمینه کاری سانترال اولین نصب TDE نسل جدید PANASONIC را در خاور میانه اجرا کردیم…
سانترال پاناسونیک
بی سیم پاناسونیک
سیپ ترانک
ویپ پارس – شرکت خدمات فروش و نصب تجهیزات ویپ و سیستم های تلفنی تحت شبکه VOIP
مخابرات ایران خطوط 4 یا 5 رقمی را با پروتکل SIP از طریق بستر شبکه G.SHDSL.Bis ارائه می دهد. ثبت نام این خطوط با سر شماره های چهار یا پنج رقمی به صورت یک طرفه و یا دو طرفه توسط امور مشترکین مخابرات مناطق انجام می شود. واگذاری خطوط سیپ ترانک تنها به شرکت ها و اشخاص حقوقی امکان پذیر است. حداقل تعداد کانال موجود در هر ترانک 30 کانال می باشد و به معنی 30 تماس (یا 30 خط تلفن) همزان می باشد.
مدارک لازم جهت ثبت نام و خرید خطوط سیپ ترانک مخابرات (Sip Trunk):
اساسنامه شرکت + کپی از تمامی صفحات آن
سیب ترانک
آگهی های روزنامه رسمی شرکت شامل آگهی تاسیس + تمامی تغییرات به همراه کپی از تمامی آگهی ها
اصل و کپی گواهینامه ثبت نام مالیاتی کشور
کپی شناسنامه + کارت ملی تمامی صاحبین حق امضای شرکت
فرم تعهد نامه روی سربرگ شرکت مهمور به مهر شرکت و با امضای صاحبین حق امضا
فرم درخواست سیپ ترانک خطاب به رئیس مخابرات منطقه روی سربرگ شرکت و مهمور به مهر شرکت وبا امضای صاحبین حق امضا
پرینت از سایت شناسه ملی جهت احراز هویت
تکمیل قرارداد Sip Trunk مخابرات منطقه
تجهیزات مورد نیاز جهت راه اندازی خطوط تلفنی 4 یا 5 رقمی سیپ ترانک:
مودم مخابراتی ( G.SHDSL.Bis)
سرور VOIP یا سانترال تحت شبکه ( پیشنهاد ما استفاده از سرور می باشد)
گوشی های IP Phone
گیت وی جهت استفاده از خطوط معمولی ( در صورت نیاز استفاده می شود جهت مشاوره با شرکت نیتاران تماس حاصل نمایید )
پسیو شبکه شامل کابل کشی و تجهیزات سوئیچ شبکه ( نیاز به مشاوره و کارشناسی دارد)
خدمات نصب و راه اندازی سیپ ترانک مخابرات و راه اندازی خطوط 4 یا 5 رقمی
از جمله خدمات تخصصی شرکت نیتاران فروش و نصب انواع خط تلفن 4 یا 5 رقمی و راه اندازی سیپ ترانک های مخابراتی می باشد. شما می توانید کلیه مراحل را از صفر تا صد به شرکت نیتاران بسپارید و یا در صورت برقراری Sip Trunk خود جهت خرید تجهیزات و نصب سیپ ترانک با شرکت نیتاران تماس حاصل نمایید.
این شرکت نمایندگی فروش انواع تجهیزات و مودم های مخابراتی می باشد و کلیه محصولات را به بهترین قیمت و بالاترین کیفیت به همراه گارانتی معتبر تقدیم می کند.
مزایای خطوط 4 یا 5 رقمی برای شرکت ها و مشاغل
افزایش اعتبار شرکت : خطوط چهار یا پنج رقمی اعتبار شرکت ها را بیشتر می کند و سبب اعتماد بیشتر مشتریان می شود.
افزایش فروش و تسهیل بازاریابی : این خطوط در جلب توجه مشتریان و جذب مشتری تاثیر بسزایی دارند.
عدم اشغالی و تعداد خطوط بالا : خطوط سیپ ترانک با تعداد کانال های بالا ارائه می شود ( 30 کانال به بالا ) و به همین دلیل خطوط هیچ گاه اشغال نمی شوند.
تخصیص شماره دلخواه : در خطوط سیپ ترانک با طول ارقام 8 رقم امکان ساخت و تخصیص شماره های دلخواه به هر بخش یا داخلی از شرکت وجود دارد
برقراری خطوط تنها از طریق یک زوج سیم تلفن: یکی از مزایای سیپ ترانک مخابرات برقراری خطوط از طریق تنها یک زوج سیم تلفن است. بنابراین شما برای استفاده از 30 خط یا بیشتر تنها به یک زوج سیم تلفن نیاز خواهید داشت.
فروش بهترین مودم های مخابراتی (G.SHDSL.Bis)
مودم مخابراتی Itas 5012 یا Itas 5014 دو سیم یا چهار سیم بسته به نیاز
مودم مخابراتی Tainet
سوالات متداول در زمینه خط تلفن های 4 یا 5 رقمی و سیپ ترانک های مخابراتی
سوال: آیا خطوط چهار یا پنج رقمی به اشخاص حقیقی نیز واگذار می شود؟
متاسفانه امکان ارائه این خطوط به اشخاص حقیقی وجود ندارد و خطوط سیپ ترانک تنها به شرکت های ثبت شده و دارای گواهینامه ثبت نام مالیاتی قابل ارائه است. در واقع شرکت های ثبت شده نیز می بایست در سیستم مالیاتی کشور ثبت نام کرده باشند.
سوال: کیفیت خطوط سیپ ترانک در چه حدی است؟
سیب ترانک
خطوط تلفنی سیپ ترانک با بالاترین کیفیت ممکن توسط شرکت مخابرات ایران ارائه می شود و تماس های تلفنی شما با بالاترین کیفیت ممکن انجام خواهد شد.
سوال: آیا امکان اتصال خطوط تلفن 5 رقمی به سانترال های قدیمی آنالوگ وجود دارد؟
بله امکان اتصال از طریق گیت وی مبدل به سانترال های قدیمی وجود دارد اما به دلیل افت کیفی صدا و مشکلات متعدد استفاده از سانترال های قدیمی توصیه نمی شود. بهترین راه حل جمع آوری سانترال های قدیمی و استفاده از سرور ویپ می باشد.
سوال: راه اندازی سیپ ترانک چقدر زمان می برد؟
چنانچه پسیو شبکه در محل شما موجود باشد حداکثر زمان نصب و راه اندازی سیپ ترانک و تجهیزات ویپ 3 الی 5 ساعت می باشد. در صورتی که محل مجهز به بستر شبکه نباشد ابتدا پسیو با توجه به وسعت پروژه نصب و راه اندازی می شود و در نهایت سرور ویپ و سیپ ترانک روی پسیو شبکه نصب می گردد که جهت برآورد زمانی دقیق باید محل مورد نظر کارشناسی شود.
خدمات مرتبط با سیپ ترانک و VoIP
درباره ما
دپارتمان ویپ شرکت نیتاران ، ارائه دهنده خدمات فروش و نصب انواع سیستم های تلفنی تحت شبکه IP و تلفنهای VOIP، نصب و راه اندازی سانترال های نصل جدید ، ارائه راهکارهای حرفه ای و مرکز تماس های پیشرفته و بروز مناسب برای سازمان ها و شرکت ها با مقیاس های مختلف
بهترین مقالات
…
نی نی سایت